Tasarımı Kaydet  Kapat

Hayat Eve Sığar - HES Mobil Uygulamasına çözüm sunuyoruz.

Hayat Eve Sığar - HES Mobil Uygulamasına çözüm sunuyoruz.

Geliştirmiş olduğumuz, Pasaport ve Kimlik Kartlarının taramanması ve çip içerisinin okunması gibi bir çok kolaylık sağlayan uygulamamız NFCRead, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 sebebi ile Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın “Kontrollü Sosyal Hayat “ kapsamında hazırlamış olduğu Hayat Eve Sığar mobil uygulamasına entegre edilmektedir. 

Hayat Eve Sığar mobil uygulamasına kayıt için NFCRead entegrasyonu sayesinde  Kimlik Kartı ve Pasaport içeriğinde bulunan bilgiler Hayat Eve Sığar mobil uygulamasının içerisine anında aktarılması mümkün olacaktır. Kayıt esnasında uzun süren bilgilerin doldurulmasının ve hatalı bilgilerin yazılmasının önüne geçilmiş olup, 7 den 70 e herkes için kullanım kolaylığı sağlayacaktır.

Ülkemizde bir çok kurumda ve şimdilerde ise her işlem için her yerde HES Kodu gerekli olmaya başlamıştır. HES Kodu, Sağlık Bakanlığının hazırlamış olduğu bir mobil uygulamadır.
Herşeyin ülkemiz ve vatandaşlarımız için olması gerçekten çok güzel...
Bizler sistemden HES Kodu almak için aslında çok uğraşmıyoruz  telefonumuza gelen SMS sayesinde hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz. 
Ancak yurtdışından gelen yabancılar ve Türk vatandaşı olmayanlar için bu kadar kolay değil.
Bir form doldurulması gerekiyor ve bu formun hatasız olması en önemlisi ancak formu dolduran kişi içinde hızlı olması en önemlisi,

Tam burada devreye NFCRead olarak biz giriyoruz.
Hatasız ve hızlı olarak kayıt formunun doldurulmasını sağlıyoruz.

Böylelikle ülkemize yurtdışından gelen ziyaretçiler içinde Hayat Eve Sığar uygulamasını kullanarak HES Kodunu hızlı ve hatasız olarak alabilmesi sağlanmaktadır.

Hayat Eve Sığar Mobil Uygulaması Hakkında
https://hayatevesigar.saglik.gov.tr/index.html




NFCREAD İndir

NFCREAD bir sunucuya ihtiyaç duymadan çalışır, Ek sunucu maliyeti oluşturmaz. Bütün işlemler, tarama ve okuma adımları cihaz üzerinde yapılır.!

Google Play App Store